Lihat 12 Pakaian Permaisuri Merah Paling Seksi 2016

Chrissy Teigen Dress Lead
Steve Granitz / WireImage (2); Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic

Andrea Cheng

27 Dis 2016 @ 1:00 malam

Terdapat pakaian seksi, dan kemudian ada pakaian seksi. 2016 tidak memberi sebarang kekurangan, dengan yang paling seksi tersohor yang diketuai oleh Hollywood yang paling tidak berani. Pada tahun 2016 Anugerah Muzik Amerika, Chrissy Teigen mempunyai semua orang yang berkeliaran dengan celah pinggangnya yang tinggi.

Tetapi dia tidak bersendirian-tahun itu menyaksikan serangan rasis, penipuan alis, lemari pakaian yang merosakkan pakaian, seperti nombor Alexandre Vauthier khusus Bella Hadid di wajah Cannes atau Bella Thorne, oleh Steven Khalil, Anugerah Pilihan, atau reka bentuk Ciara yang bergaya Philipp Plein di Anugerah Muzik Billboard. Terdapat juga garis leher yang menyelimuti pusar, jumlah pemotongan yang mencemaskan, dan pakaian yang sama sekali melihat. Tinjau melalui untuk melihat apa yang kita sedang bercakap. Di bawah, 12 pakaian permaidani merah paling seksi 2016.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 − 42 =

map