Lihat Bagaimana Selebriti Memakai Seluar dalam Mereka Remaja, 20-an, 30-an, dan 40-an

Celebs in Shorts Lead
Jason LaVeris / FilmMagic; Alberto Pizzoli / AFP / Getty Images

Andrea Cheng

Jul 12, 2016 @ 8:00 petang

Walaupun beberapa artikel pakaian cuaca panas telah melampaui musim, seperti bagaimana camis boleh dilapisi atas baju-baju bawah sekali temps atau pakaian slip yang licin di atas tudung, celana pendek terus kekal sebagai perwujudan fesyen musim panas. Tidak ada sama persamaan lain yang sama dengan tergelincir pada sepasang pemotongan denim yang dipakai dan mana-mana bahagian atas (masukkan: bikini, atas bahu, bodysuit di sini) untuk mencapai wajah santai yang dapat berfungsi untuk perjalanan sehari ke Pulau Api, tugas akhir pekan, atau untuk perjalanan jalan lintas negara. Sama seperti skirt, sepasang seluar pendek mempunyai kebebasan dan pengudaraan yang sama yang anda perlukan untuk terus hidup 100 darjah haba, tetapi tanpa bimbang dengan marginal Marilyn Monroe subway grate moment.

Tetapi begitu banyak cinta sebagai seluar pendek mendapatkan, mereka juga dibenci untuk kadang-kadang kadang-kadang mereka mengangkat kening, kecenderungan terlalu pendek yang pasti tidak memenuhi kod pakaian pejabat-dan jika mereka benar-benar kod tingkah laku yang ringkas dan ringkas. Di sisi lain, apa-apa yang terlalu lama boleh kelihatan mumsy (melainkan jika anda adalah Gigi Hadid dan anda boleh tarik dari denim Bermudas, tiada pertanyaan bertanya). Dan kemudian ada persoalan sama ada anda boleh memakai seluar pendek melebihi usia tertentu.

WATCH: 3 Cara Memakai Seluar pendek Slouchy

 

Nah, anda boleh, dan anda juga boleh memakai seluar pendek untuk bekerja, juga, dengan pasangan yang mempunyai potongan yang betul, kain yang betul, dan gaya yang betul. Sebagai bukti, kami menyimpan tab setiap kali seorang selebriti memakai seluar pendek dalam beberapa bulan terakhir dan memetik semua penampilan yang sempurna demo bagaimana untuk memakainya pada setiap umur dan untuk setiap kesempatan. Seluar pendek disesuaikan dalam remaja anda dan pemotongan denim dalam 40-an anda? Ya. Bintang-bintang tahu cara menentang norma. Dari seorang 17 tahun Depp Lily-Rose di dalam seluar pendek seluarnya yang ditetapkan kepada Julia Roberts yang berusia 48 tahun dalam seluar pendek seluar yang mesra pejabat, tatal untuk melihat bagaimana bintang memakai seluar pendek mereka.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 + = 63

map