Lihat Gwen Stefani 10 Kesan Terhangat sepanjang masa

InStyle March 2017 HER Gwen Stefani Best Looks - Lead
Getty; Chris Polk / FilmMagic; Trae Patton / NBC / Getty; Frank Micelotta / Getty; John Shearer / AP

Jennifer Ferrise

17 Feb, 2017 @ 3:00 petang

Untuk mengatakan bahawa Gwen Stefani suka bereksperimen dengan pandangannya adalah sedikit penyimpangan.

Ketika pertama kali bertemu bintang di tahun 90-an, dia menjadi penyanyi utama No Doubt, dan ratu yang tidak rasmi dari punk-rock, but pertempuran, dan puncak tanaman. Kemudian terdapat pengaruh Harajuku yang bermula pada tahun 2004 ketika ia mengeluarkan album solo pertamanya, Cinta. Malaikat. Muzik. Bayi. Fasa lain diikuti, dari glamor Old Hollywood à la Jean Harlow dan Marilyn Monroe kepada ibu moden, seluar, dan selang kargo termasuk.

Hari-hari ini, Stefani merangkul bahagian lembutnya dalam bentuk siluet dan ciptaan tulle berbusa oleh Marchesa dan Yanina Couture. Mungkin ia mempunyai kaitan dengan lelaki dalam hidupnya (howdy, Blake!). Sama ada, kita fikir dia tidak pernah kelihatan lebih baik.

“Gwen sentiasa berpakaian mengikut perasaannya dan kini dia pasti berasa lebih girly,” kata Mariel Haenn, yang bersama-sama dengan gaya Rob Zangardi Stefani. “Ia hanya moodnya tetapi penampilannya sentiasa berubah-ubah.Sebaik sahaja dia bersama No Doubt, dia suka sentuhan tomboy, tapi kini, dia suka memakai gaun yang besar dan romantis. Dia telah menemui cara untuk memeluknya kewanitaan tanpa kehilangan kelebihan itu. “

Oleh kerana Stefani juga seorang pereka dirinya, Haenn berkata mengambil risiko pada permaidani merah lebih alami baginya. “Dia mempunyai mata untuk melihat pemotongan dan cetakan yang menarik serta ketukangan yang indah. Kami tidak pernah tahu apa yang akan berakhir dengannya-dan itu separuh menyenangkan.”

Lihat 10 penampilan terbaik Stefani sepanjang masa di bawah.

BERKAITAN: Gwen Stefani Melancarkan Dua Koleksi Kacamata di Plotnya untuk Penguasaan Dunia Keseluruhan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 4

map