Lihat Taylor Swift’s Amazing VMA Style Evolution

Taylor Swift
Steve Granitz / WireImage; Jeff Kravitz / FilmMagic; Dimitrios Kambouris / WireImage

Jennifer Ferrise

27 Ogos 2015 @ 6:45 petang

Kami sangat yakin Taylor Swift akan menerima beberapa lelaki bulan pada Anugerah Muzik Video MTV Ahad (dia mempunyai sembilan orang!), Tetapi juri masih keluar ketika datang ke apa yang dia akan memakai. Sejak penampilan pertama VMA pada tahun 2008, gaya penyanyi itu telah berkembang setiap tahun, ketika ia mula berdagang di minis girly untuk penampilan lebih canggih dan canggih. Hanya pada tahun lepas dia menolak sempadan fesyennya ke puncak-puncak baru dengan abjad aksara yang dicetak Mary Katranzou romper.

BERKAITAN: Taylor Swift Mungkin Telah Mengucapkan “I Love You” Kepada Calvin Harris di Peringkat

Menurut stylistnya, Joseph Cassell, ia adalah keyakinan Swift yang membantu dia menarik diri dari pilihan yang lebih berisiko. “Taylor mempunyai visi yang jelas tentang siapa dia dan bagaimana untuk menggambarkannya dalam apa yang dipakainya,” kata Cassell InStyle pada tahun 2014. “Dia tidak takut untuk mencuba perkara baru, seperti menggabungkan memisahkan dengan cara yang sejuk atau memilih aksesori yang menarik atau berbeza.”

Kami tidak sabar untuk melihat apa yang dia pilih pada Ahad ini (dan jika teman lelaki Calvin Harris akan menyelaras dengannya)! Lihatlah transformasi gaya VMAnya di bawah.

PHOTOS YANG BERKAITAN: Lihat 22 Dresses Terbaik Taylor Swift

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − 47 =

map