Lindungi Jenama Anda Baru iPhone 8 dengan Salah Satu Kes Cool ini

TK
Dengan hormat dari Casetify

Lashauna Williams

18 Okt, 2017 @ 8:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Setiap tahun, kami menunggu dengan nafas bait untuk iPhone baru dikeluarkan dari Apple. Kami mengikuti petunjuk di media sosial dan menonton perbualan di YouTube. Nah, seperti yang diharapkan, iPhone 8 baru dan iPhone 8 Plus tidak mengecewakan.

Ini pergi, Apple telah mengeluarkan telefon yang lebih besar dan lebih baik dari sebelumnya. Walaupun kami suka dapat memamerkan kes sans reka bentuk telefon yang sungguh-sungguh, itu tidak praktikal. Tetapi jangan takut! Terdapat banyak kes telefon sejuk yang akan melindungi telefon anda dan mencerminkan gaya peribadi anda. Aftera semua, ia secara harfiah akan terjebak ke pinggul anda sepanjang hari jadi ia harus menjadi comel.

VIDEO: Saya Takut: LuMee’s LED Light Phone Case

Sama ada anda suka kes klasik, sebut harga nakal, atau fungsian fungsional (fikir: kes yang menggandakan dompet anda!), Tanaman baru gaya pasti memenuhi keperluan anda. Dan dengan iPhone X menjatuhkan bulan depan, kami juga mengambil kebebasan mencari optoin seksi (dan terjangkau!) Yang pasti membuat telefon anda loceng bola.

Lihat kes baru di bawah dan belian kegemaran anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

98 − 90 =

map