LOFT Melancarkan Koleksi Curve Pertama Secara Eksklusif di Gwynnie Bee

TK
Kesopanan

Lashauna Williams

28 Okt 2017 @ 11:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Gwynnie Bee ada pada roll! Pertama, mereka memperkenalkan kerjasama hebat dengan Jay Godfrey, Rachel Antonoff, dan Plenty oleh Tracy Reese. Dan sekarang, perkhidmatan fesyen berasaskan sewa telah bekerjasama dengan LOFT untuk melancarkan koleksi mesra kurva pertama.

VIDEO: Eksklusif: John Hardy Made For Legends

 

Ahli-ahli kini boleh menyewa 23 gaya baru eksklusif sebelum mereka boleh dibeli pada bulan Februari 2018. Segala-galanya boleh didapati dalam saiz dari 10-26, dengan pelbagai termasuk kepingan pakaian kerja seperti seluar dan blaus serta tambang yang lebih santai seperti seluar jeans dan tudung.

Bonus lain? Setiap bahagian dalam pasangan koleksi sempurna dengan yang lain untuk membantu anda membuat almari yang cantik. Cuma fikirkan-semua keperluan fesyen anda dikendalikan dalam 23 kepingan yang disempurnakan dengan bijak!

BERKAITAN: Jay Godfrey Membawa Reka-Nya kepada Perkhidmatan Fesyen Curve-Friendly Gwynnie Bee

Untuk membeli beberapa kegemaran kami, tatal ke bawah; untuk melihat keseluruhan koleksi, semak gwynniebee.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map