Logo Logo Bahawa Anda Sekitar untuk Melihat Di mana-mana Musim Seterusnya

tk
Christian Vierig / Getty

Alexis Bennett

22 Ogos 2017 @ 12:30 malam
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Jelas, logo T-shirt adalah lifesaver untuk hari-hari ketika anda tidak merasa berpakaian. Buangkan satu dan anda mendapat getaran segera gadis-gadis tanpa cuba. Tetapi, percayalah atau tidak, puncak yang dihiasi, yang sangat besar pada tahun 90-an, juga kelihatan seperti keren dengan seluar pakaian lebar atau skirt berlipat. Itulah sebabnya kami telah melihat banyak rumah fesyen seperti Gucci dan Chanel-menambah puncak santai kepada koleksi landasan mereka.

Malah bintang gaya jalanan kegemaran kami dan selebriti berada di atas kapal dengan pergerakan logo. Mereka telah berjalan-jalan seperti papan iklan hidup, memasangkan kemeja berjenama mereka dengan rok kulit paten dan menunjukkan kepada kita bahawa tisu kasual juga adalah kepingan pelapis yang besar di sebelah gaun slip yang cantik.

VIDEO: Koleksi Diilhamkan Hip-Hop Marc Jacob

 

Sama ada anda peminat tarian yang bergaya atau tidak, tidak ada penafian bahawa rupa bergaya adalah sekeping serba boleh yang boleh ditarik oleh sesiapa sahaja, dari gym ke lantai tarian. Dan bahagian yang terbaik: Anda tidak perlu menghabiskan terlalu banyak wang pada baju logo. Beberapa reka bentuk kegemaran kami akan kurang daripada $ 100. Oleh itu, anda juga boleh menguji salah satu daripada puncak popular dalam roundup di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map