Meghan Markle dan Amal Clooney’s Comfortable Heels Akhirnya Kembali dalam Stok

Apakah yang dilakukan oleh Meghan Markle dan Amal Clooney? Bagaimana dengan gaya yang sempurna untuk permulaan? Saya tahu saya bukan satu-satunya yang cuba mencipta semula setiap pakaian yang dipakai wanita bergaya. Malangnya, kata-kata “dijual” dan “keluar” sentiasa menahan saya (dan melindungi akaun bank saya, bergantung kepada cara anda melihatnya), tetapi tidak hari ini. Terima kebaikan untuk peluang kedua dan kad kredit.

Hari ini, Sarah Flint menyimpan semula Emma ($ 375; sarahflint.com) dan pam Jay ($ 395; sarahflint.com). Anda mungkin ingat Markle memakai pam Jay kembali pada bulan April dan sekali lagi pada bulan Januari. Tumit zaman dahulu mempunyai semua keperluan yang membentuk kasut klasik: kemasan kulit hitam, siluet tajam, dan tumit pertengahan panjang. Terdapat juga penutup kura-kura di tumit, yang memberikan sentuhan halus dan moden.

Meghan Markle - Embed
GC Images / Getty Images

Markle juga tidak dapat mendapatkan pam Sarah Flint Emma. Anda boleh memikirkan tumit yang selesa, dua inci itu sebagai versi flat yang tinggi. Markle suka pilihan cetak harimau, sementara Clooney memakai taupe dan warna hitam.

VIDEO: Cindy Crawford’s juga seorang peminat Sarah Flint

 

Hanya masa sebelum kasut popular dijual lagi, dan saya tidak membiarkan mereka keluar dari saya kali ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map