Membeli Trend Gaya Jalan Terbesar dari Minggu Fesyen Couture Sebelum Rakan Anda Lakukan

Couture Week Street Style Trends
Timur Emek / Getty Images

Alexis Bennett

23 Jan, 2018 @ 3:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Sudah tentu, para pereka di rancangan Paris Haute Couture datang dengan beberapa pakaian yang mengagumkan. Sebelum anda tahu, peruncit kegemaran anda akan diilhami oleh kerja cemerlang mereka. Tetapi jangan tidur pada trend gaya jalan yang berlaku di luar landasan. Momen-momen yang bergaya ini sama pentingnya, terutamanya kerana gadis-gadis kegemaran kami adalah bintang-bintang foto luaran. Saya tahu anda melihat mereka secara konsisten meletupkan makanan Instagram anda dengan penampilan rahang. Nah, mereka pergi keluar untuk persembahan couture.

Jadi, jika anda bercadang untuk tetap berada di bahagian atas permainan fesyen anda, anda juga akan memastikan anda sentiasa up to date pada trend gaya jalanan juga. Teruskan dan kedai barang yang mesti dimiliki sebelum semua kawan anda.

VIDEO: Cari Out Mengenai Trend Boob Selebriti Adakah Taksub dengan

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 3

map