Mendapatkan Ketahui 8 Baru “Ia” Merek Pakaian Anak Pakaian Musim Panas

Paling Hangat Swim Brands - LEAD
ihsan

Andrea Cheng

Jun 03, 2016 @ 7:15 pagi

Musim baru memerlukan baju renang baru-dari jenama baju renang baru. Seperti yang kita suka klasik kita yang cuba dan benar, ada sesuatu tentang daya tarikan baru yang tidak dapat dinafikan. Gelombang terbaru pereka baju renang (beberapa yang baru dilancarkan, beberapa yang terus mendapat momentum dalam masa satu tahun sahaja) mempunyai dunia berenang yang bersemangat, dengan pengenalan kepada siluet minimalis, asas-asas tanpa embel-embel, dan kepingan-kepingan archictectural yang boleh dibalik yang juga bermegah tinggi -produk prestasi.

Salah satu kegemaran kami? Pereka Alexandra Alvarez dari Alix, dalang di belakang Kendall Jenner dan bodysuits kegemaran Kim Kardashian West, telah membina pada bakatnya untuk mereka bentuk satu keping dan membawa mereka dari jalan-jalan ke pantai dengan reka bentuk tukar yang sejuk dan palet warna yang menyeronokkan. Dan bukan hanya reka bentuk yang kita tidak dapat cukup. Bikyni, satu-satunya jenama dalam talian yang dilancarkan tahun lepas, mempunyai alat pencampuran dan pencocokan jenius yang sangat ketagihan (anda telah diberi amaran).

Jika anda ingin keluar dari rut berenang anda, tatal untuk melihat (dan kedai!) 8 jenama baju renang yang membuat satu percikan bergaya helluva musim panas ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map