Mengapa saya Takut dengan Apa yang Olsens Memakai Hampir Dekad Ago

Olsen Twins Style - Lead 2016
Dimitrios Kambouris / WireImage

Taylor Davies

Jul 19, 2016 @ 4:15 petang

Apabila saya pada mulanya menonjol idea cerita ini kepada editor saya, idea itu adalah untuk memberi contoh bagaimana evolusi gaya Mary-Kate dan Ashley Olsen sepanjang dekad yang lalu (dan kemudian beberapa) masih terasa relevan dan segar pada tahun 2016. Semasa saya mengambil menyelam jauh ke dalam arkib imej Getty, mencurahkan gambar adik-beradik berusia 30 tahun dari Met Gala, Anugerah CFDA dan jalan-jalan Soho, saya menyedari ada satu tarikh tertentu yang saya terus kembali ke: 2007. Apa adakah ia pada tahun itu?

Mungkin yang paling penting, ini adalah ketika MK dan A beralih daripada “bekas pelakon kanak-kanak dengan gaya penetapan trend” kepada “pereka fesyen legit yang kadang-kadang bertindak.” Mereka melancarkan The Row pada tahun 2006 dan Elizabeth dan James sejurus selepas tahun 2007, menjadikan ini satu masa yang sangat penting dan sangat jelas bagi mereka. Jika anda bertanya kepada saya, ini adalah era puncak Olsens-masa keghairahan gelas Starbucks gergasi, lebih banyak beg gergasi Balenciaga, dan rambut itu. (Untuk melancarkan ingatan anda, lihat semua pemotretan 2007 pada blog yang teliti dan dikehendaki dengan pantas, Olsens Anonymous.)

Jadi saya bertanya lagi, apa adalah ia kira-kira 2007? Saya rasa di mataku, ini adalah ketika kedua-dua Mary-Kate dan Ashley menarik keseimbangan sempurna antara luxe aspirational dan styling yang boleh dicapai. Saya kira umur yang sama dengan Mary-Kate dan Ashley, jadi pada usia 21 tahun saya masih belum dapat mampu kasut berjenama dan beg, saya boleh ambil perhatian tentang bagaimana mereka memakai perhiasan mereka, asas-asas berlapis seperti baju dan seluar jeans, dan siluet mereka. Saudara-saudara perempuan itu memakai kemeja-T putih dengan segala-galanya, melemparkan bulu-bulu ke atas gaun tanpa melihat tarikh, dan mempunyai setiap gadis 20-an di Amerika yang bermain-main “tutorial gelombang pantai berantakan.” 

Mungkin cuaca musim panas yang panas dan lembap ini, mungkin semua perkahwinan yang saya perlu pergi tahun ini, tetapi saya mempunyai penampilan terbaik Mary-Kate dan Ashley dari tahun 2007 di bahagian atas papan inspirasi saya sekarang. Walaupun Saya tidak akan bermimpi mengatakan bahawa Twins Twins tidak begitu bergaya sekarang (kerana palsu), saya benar-benar percaya bahawa kedua-dua mereka tidak akan lebih baik daripada mereka pada tahun 2007. Saya akan memakai mana-mana pakaian di bawah ini pada 2016 , dan berasa benar-benar tepat. Mari berbincang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

98 − = 91

map