Model Alana Zimmer Berkongsi Rahsia Kepada Stail Gaya Jalannya

Hari-hari ini, gaya jalanan adalah lebih daripada sekadar gaya yang dilihat di jalan. Ini tentang rambut seorang gadis yang meniup hanya dengan cara yang betul kerana dia beralih kepada ketawa dengan rakannya (sama-sama berpakaian, sudah tentu). Ini mengenai membuat sesuatu yang benar-benar biasa-mengatakan, merenung telefon atau bergegas untuk membuat pertemuan-kelihatannya berkilat dan menarik. Dan, jika anda seperti saya, ia akan membuat anda tertanya-tanya gila mengapa anda tidak pernah melihatnya hebat.

Model Alana Zimmer, yang tidak asing dengan adegan fesyen fesyen, mempunyai jawapan yang mempercepatkan: Semua yang tidak dapat digunakan, saat-saat yang ditangkap di luar persembahan? Secara keseluruhannya. Pada set pada perhiasan bulan Disember kami, saya memintanya untuk memecahkan beberapa langkahnya untuk anda, saya, dan kebaikan akaun Instagram kami. Teruskan menatal untuk petua terbaiknya!

1. The Leg Pop

Anda tahu bagaimana, seperti, 99.99 peratus tembakan langsung tidak mencukupi? Itu kerana sudut badan memanjangkan angka anda, dan secara amnya berasa lebih semula jadi. Masukkan, satu leg kecil akal, “The Leg Pop.”

2. Di mana Pemandu Saya?

Ternyata bahawa dikejar oleh jurugambar bukanlah berbeza daripada yang dikerjakan oleh pekerjaan atau minat cinta baru: Mereka paling berminat apabila anda tidak. Tolak sikap acuh tak acuh dengan muncul sepenuhnya oleh telefon anda (walaupun ia bermaksud menatal melalui gambar Insta yang sama lima kali berturut-turut).

BERKAITAN: Bagaimana Membuat Pose, Menurut Bintang Gaya Jalan

3. Satu Tangan dalam Pocket Saya

Sebagai Alana dengan cemerlang dalam klip, anda juga boleh mengambil yang satu ini ke peringkat seterusnya dengan meletakkan di “The Leg Pop.”

4. The in Your Face

Pada masa yang sama seseorang melepaskan iPhone mereka untuk pukulan spontan, menahan keinginan untuk keju itu dengan tanda perdamaian dan senyum, dan cuba ini, sebaliknya.

5. Rush Mesra

Catat satu ini di bawah: Bagaimana kelihatan comel, bahagia, dan mudah didekati apabila anda berjalan 15 minit lewat dan mempunyai masa yang sifar untuk menikmati sekumpulan orang dengan kamera. Senyum, menangkap angin begitu sahaja, dan terus bergerak!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 + = 79

map