Model Kaedah Fesyen Candice Huffine Sentiasa Berputus

Selama bertahun-tahun, kami telah diberitahu supaya memakai “cara itu” atau memakai “cara ini”, tetapi sudah tiba masanya untuk mengucapkan selamat tinggal kepada semua peraturan fesyen yang ketinggalan zaman. Mega-peruncit Express hanya melancarkan kempen musim bunga terkini “Express. Peraturan anda.” Fikirkan ia sebagai jeritan rali untuk menggalakkan kita semua melupakan semua garis panduan BS yang jujur ​​tidak masuk akal. “Dengan cara yang mundur, ini bermakna tidak ada peraturan,” Candice Huffine, yang mengetengahkan kempen itu secara eksklusif memberitahu InStyle.com. “Anda tahu, saya menulis peraturan saya sendiri, saya tidak mengikuti apa-apa piawaian atau jangkaan yang boleh dibicarakan oleh masyarakat saya.”

Jadi, apakah beberapa peraturan yang dipanggil Huffine sama sekali tidak dipatuhi? Untuk satu, dia bukan seorang peminat mitos jalur lebar mendatar itu. “Stripe itu adalah mind-boggling kerana jalur luar biasa,” kata Huffine. “Saya suka semua jenis jalur.” Dan anda boleh membuang semua peraturan hitam keluar dari tetingkap juga. “Saya fikir terdapat satu peraturan pada satu ketika bahawa wanita yang curvy perlu ditutup atau pakaian gelap kerana menjadikannya kelihatan lebih langsing,” Huffine meneruskan. “Tetapi matlamat nombor satu saya dalam hidup bukan untuk kelihatan lebih langsing, saya gembira dengan cara saya melihat dan siapa saya, jadi itu bermakna saya akan memakai cetakan kerana saya tidak cuba menyembunyikan apa-apa. hakikatnya, saya akan memakai cetakan pada cetakan! “

Huffine telah mendefinisikan semula apa yang dimaksudkan sebagai model fesyen yang tinggi, memamerkan tokohnya yang curvy dalam kempen untuk jenama antarabangsa dan berjalan dalam pertunjukan landasan terbesar, seperti Prabal Gurung dan Christian Siriano. Dan dia bukan hanya pemodelan. Dia menggunakan suaranya untuk menggalakkan kita semua menjadi diri sendiri. “Hanya tunjukkan,” tambah Huffine. “Jadilah siapa anda, dan ini adalah pakaian yang boleh anda lakukan itu.”

Dan berita kempen tidak berhenti di sana. Express juga memperluaskan tawaran saiz dalamnya. Di 130 kedai Express di seluruh negara, saiznya akan meningkat sehingga 18 dan 2XL. Ya, ini utama. “Ada satu ton super bodysuit sehari-ke-malam,” Huffine menerangkan. “Saya suka cita-cita bodoh yang sesuai dengan semua orang.” Dan anda juga akan mendapati kepingan yang akan membuat anda teruja untuk berpakaian seperti seluar dan blaus bergaya. Jadi, pergi ke kedai Express terdekat anda untuk membeli saiz yang dilanjutkan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 − 12 =

map