Obsesi Terkini Kate Bosworth? Cincin Babi Flyingnya

Babi selalu bermakna sesuatu yang istimewa kepada keluarga saya. Ayah saya membawa ibu saya patung babi pada tarikh pertamanya kerana dia pernah mendengar dari seorang kawan bahawa dia mengumpul mereka. Dia tidak tahu apa yang dikatakannya, tetapi kerana ia adalah tarikh pertamanya, dia hanya menerima hadiah itu dan tidak mempersoalkannya.

Akhirnya, ia menjadi lelucon yang berlari dalam keluarga kami-semua orang mula memberikan hadiah babi. Apabila anda pergi ke rumahnya sekarang, terdapat babi pintu, piring, garam garam … Jadi apabila saya melihat cincin ini tahun lepas, saya segera memikirkan ibu saya.

InStyle January - Kate Bosworth
TIP

Saya mula-mula melihat pada rakan saya Leandra Medine. Dia memberitahu saya bahawa ia adalah oleh Retrouvaí dan kemudian memperkenalkan saya kepada pereka, Kirsty Stone. Apabila saya melihat lebih dekat pada cincin, saya melihat tulisan “apa-apa yang mungkin” tersembunyi di dalamnya. Ia pada dasarnya bertentangan dengan kata “apabila babi terbang.”

Saya suka mesej bahawa kita semua boleh membuat apa-apa berlaku dalam hidup kita. (Ibu saya sebenarnya memilih nama saya, Catherine, kerana ia nampaknya bermaksud “kuat dan bertekad.”) Sekarang apabila saya mempunyai pertemuan atau masa penting yang penting, saya memakai cincin saya. Ia membuatkan saya berfikir tentang impian saya dan halangan yang saya ingin pecahkan. Semua itu dari cincin babi. Siapa sangka?

Bintang Bosworth dalam filem yang akan datang The Domestics. Untuk lebih banyak cerita seperti ini, pilih isu Januari Majalah InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar, melalui Amazon, dan untuk muat turun digital sekarang.

-Diberitahu kepada Jennifer Ferrise

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − = 74

map