Panduan Anda untuk Kotak Terbaik yang Curve Terbaik Musim

TK
Kesopanan

Lashauna Williams

17 Okt 2017 @ 3:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Bagi pencinta fesyen, bahagian terbaik mengenai kejatuhan adalah peluang untuk membeli kot baru. Ini adalah kunci musim ini, kerana anda akan memakainya lebih daripada item lain. Dan kerana ia adalah bahagian pertama pakaian anda yang semua orang akan melihat, anda benar-benar ingin topper anda untuk meluahkan keperibadian anda.

VIDEO: Kate Middleton memakai Scarlet Perfect Scarf

 

Kali ini tahun, mantel ringan sempurna dan apabila cuaca sejuk, anda boleh menyusun kepingan untuk membuat paparan peribadi. Teruskan tema itu, jika gaya anda klasik, pergi untuk bulu ramping atau kot tweed. Kami dapati yang hebat oleh Eloquii, Simply Be, dan lain-lain. Mencari sesuatu yang kurang enak? Pergi untuk sesuatu dengan kulit palsu seperti mantel media campuran dari DEX di Gwynnie Bee atau moto yang dipotong dari RACHEL Rachel Roy.

Melekat dari tahun lepas adalah pilihan media bercampur dengan remix baru Marina Rinaldi, pengebom yang mempunyai siluet yang lebih panjang seperti yang dilihat di DebShops, dan bulu yang terasa segar dalam rawatan jaket dari J.Jill. Tidak mahu kolar sama sekali? Penambahan Elle telah anda dilindungi. Rasa sporty? Slip di taman yang ringan oleh Boohoo Curve.

BERKAITAN: 12 Kotak Mesra-Curve untuk Mengambil Anda Dari Musim Musim Sejuk hingga Musim Bunga

Dan jika anda tidak takut memakai sepucuk surat pernyataan, pilih kotak-kotak oleh Ashley Stewart atau bulu tiruan yang dipotong dari Missguided. Dan bagi orang-orang yang percaya “jika tidak pecah tidak membaikinya” Mod Kain dan Charlotte Russe mempunyai pilihan yang klasik lagi kontemporari. Tatal ke bawah untuk membeli 15 kegemaran kami (dan jangan lupa untuk memeriksa kot DebShops di atas) dan bersiap sedia untuk mencari topper sempurna untuk anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − = 15

map