Panduan Pakaian Perkahwinan untuk Setiap Jenis Pengantin

010416-weddingLead.jpg
Instagram / kristin_ess

Andrea Cheng

Jan 06, 2016 @ 4:30 petang

Kami berada di tengah-tengah musim pertunangan (ia tidak bermula secara rasmi pada Hari Kesyukuran dan berakhir Hari Valentine), dan bagi mereka yang mempunyai beaux telah menaruh cincin di atasnya, itu bermakna memburu pakaian itu bersama-sama dengan tekanan peringkat pengantin perempuan . Tetapi jangan mula hiperventilasi lagi.

Masukkan panduan pakaian perkahwinan kami yang pasti untuk membantu anda dalam carian anda. Kami menyaring beribu-ribu gaya dan dengan teliti memilih setiap pakaian yang mencerminkan setiap jenis personaliti di luar sana. Untuk yang lebih tradisional, kami mendapati gaun bola strapless klasik yang akan membuat pengantin perempuan merasa seperti seorang puteri pada hari besarnya. Tidak begitu? Kami memetik pergeseran moden dan jumpsuits cantik yang akan berfungsi untuk majlis Dewan Bandaraya yang bergaya.

Dari bohemian-chic hingga minimalis, kami dapati pakaian yang sempurna untuk setiap jenis pengantin. Pop beberapa bergelembung dan tatal untuk mengatakan ya untuk pakaian anda.

BERKAITAN: Gaun Kegemaran 2016 Pakaian Perkahwinan dari Minggu Fesyen Pengantin

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 − = 21

map