Panduan untuk Jeans Terbaik untuk Butts Flat

Flat Butt Jeans
Ilustrasi Foto: Emily Shornick. Foto: Courtesy, Getty Images.
Kakitangan InStyle
(Teks)

dan Kristina Rutkowski
(Pasaran)

22 Mac, 2018 @ 11:30 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Hari-hari ini sukar untuk dibicarakan tentang badan dan fesyen tanpa menyebut obsesi semasa dan tidak dapat dinafikan dengan puntung. Dalam panduan fit denim terakhir kami, kami memperoleh semua pasangan yang paling menyanjung bagi mereka yang berbakat dengan derit yang lebih besar-jadi kali ini kami menangani hujung spektrum yang lain.

Bagi wanita di luar sana yang tidak secara semula jadi berbakat dengan lengkungan Marilyn Monroe, saya merasakan kesakitan anda. Dari usia muda saya mendapati diri saya kurang dari bawah pinggang juga, dan sering kecewa ketika datang untuk membeli-belah untuk denim. Tetapi, sejak saat ini saya menyadari ada jins di luar sana untuk wanita yang mempunyai bingkai yang lebih muda dan dengan denim yang betul, setiap perempuan dapat merasa seperti dia punya seorang pembunuh. Mencari pasangan pasang denim walaupun, satu yang sesuai dengan anda dan menyempitkan anda dalam semua cara yang betul boleh menjadi sukar.

Kami menjelajah pasaran dan meminta beberapa jenama denim kegemaran kami untuk mengesyorkan denim terbaik untuk wanita dengan kancing yang lebih kecil. Keputusan? Kami sedar bahawa poket belakang yang lebih besar sangat baik untuk menaikkan bahagian belakang anda, seperti seluar jeans yang menyediakan liputan yang lebih luas, menjadikan kurva anda kelihatan lebih baik daripada mereka. Di bawah, belok panduan kami kepada seluar jeans terbaik untuk wanita dengan puntung yang rata.

VIDEO: Jenama Skinnygirl Bethenny Frankel Melangkah ke Dunia Fesyen Dengan Pelancaran Utama

 

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map