Panduan untuk Jeans Terbaik untuk Wanita Petite

TK
BG005 / Bauer-Griffin / GC Images
Alexis Parente
(Teks)

dan Jenna Pizzuta
(Pasaran)

29 Mac, 2018 @ 6:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Sebagai seseorang yang membeli 4’11 “untuk seluar jeans adalah perjuangan berterusan. Mencari pakaian yang sesuai boleh menjadi satu cabaran, terutamanya jika jenama yang anda suka tidak membuat saiz petite khusus. Apabila ia datang kepada seluar jeans, masalah terbesar biasanya panjang, tetapi ia tidak berakhir di sana. Sesetengah wanita mungil juga berjuang dengan saiz pinggang kerana perkadaran seluar jeans yang dibuat untuk jenis badan yang berbeza.

Sekiranya mempunyai setiap seluar jeans yang anda miliki dengan panjang yang tepat, sedikit kurang keterlaluan untuk membayangkan-kami ada di sini untuk anda. Tidak ada lagi yang mempertimbangkan membeli-belah di bahagian kanak-kanak, tidak lagi memotong hujung jins anda dan berharap bahawa rupa gelisah tidak akan keluar dari gaya.

VIDEO: Cara Membuat Hem Frayed Perfect pada Jeans Anda

Kami berada di sini untuk membantu anda mencari seluar jeans yang panjang sebenarnya patut, suar jeans yang berkadar sempurna untuk anda, dan seluar jeans yang mempunyai semua maklumat yang menyeronokkan yang boleh dipakai oleh gadis-gadis yang tinggi itu. Di bawah ini, kami memilih seluar jeans kecil yang terbaik daripada pakar kasut kegemaran kami dari J Brand, Jeans Jeans, NYDJ, Hudson Jeans, dan banyak lagi. Tatal ke kedai mereka sekarang.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map