Pearl Jam: Kedai Kami 15 Piece Kegemaran Perhiasan Mutiara Edgy-Cool

040214-shoppingMain-lead-594.jpg
Kesopanan (5)

Alexandra DeRosa

Apr 07, 2014 @ 12:55 petang

Musim ini, mutiara mendapat makeover.

Setiap dan setiap mutiara (air tawar dan palsu) dirawat dengan kemas kini moden. Oleh itu, siapa yang perlu berterima kasih kerana memperkenalkan gaya ini semula? Karl Lagerfeld. Yang ikonik-untuk mengatakan pereka Chanel yang paling kurang menggunakan mutiara yang lebih besar daripada kehidupan untuk musim bunga 2014 koleksi siap sedia. Dan sejak itu, mutiara mengambil identiti baru. Sudahlah hari-hari apabila mutiara dipakai dengan ketat untuk majlis-majlis ultra mewah.

Jangan terancam dengan daya tarikan wanita yang tidak dapat dinafikan mutiara. Untuk mengelakkan pendekatan primitif dan betul, tentukan diri anda pada hujung spektrum yang lain. Pasangkan mutiara anda dengan kepingan yang paling tegang (dan mungkin juga kasual) di dalam almari anda untuk segera berpakaian mereka dengan unsur yang tidak dijangka. Bahagian terbaik tentang sekeping mutiara adalah bahawa ia akan kelihatan sama seperti bergaya ketika berpasangan dengan denim atau LBD seksi. Mereka adalah pakaian yang paling sesuai untuk saya.

Rantaian di pautan, anting-anting berlian, cuffs telinga, dan cincin gaya koktel semuanya mengambil trend. Oleh itu, adakah anda menjadi gadis dengan anting-anting mutiara (moden) atau anda akan memilih kalung yang sukar? Kedai galeri untuk mencari bahagian yang bercakap dengan anda. Amaran: kotak perhiasan anda tidak lama lagi akan mengalami kesesakan mutiara. Tetapi jangan risau, kerana trend ini akan tetap berlaku untuk masa depan.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 54 = 61

map