Pelancaran Baru Ini Buktikan Anda Boleh Mempunyai Gaya Bersalin Seksi Untuk Di bawah $ 45

Naked Wardrobe Maternity
Kesopanan

Lashauna Williams

Jun 04, 2018 @ 10:15 pagi

Apabila selebriti memerlukan pembetulan mereka untuk sesuatu yang seksi, mereka berpaling kepada Almari Naked. Anda telah melihat orang-orang seperti Khloe Kardashian, Kendall Jenner, Olivia Culpo, Jennifer Lopez, dan Chrissy Teigen dalam kepingan gaya penampilan terbaik mereka. Label telah terukir tempat dalam fesyen sebagai go-to untuk kepingan badan pintar dengan harga berpatutan.

Dengan usaha seterusnya jenama, bersalin, mereka pasti termasuk reka bentuk mereka yang popular tanpa mengorbankan gaya atau sesuai untuk mengharapkan ibu. Walaupun banyak wanita dan jenama lain melihat kehamilan sebagai satu masa untuk menutup dan menutupkan perut bayi, Baby Mama oleh Wardrobe Naked melihat ini sebagai satu masa untuk meraikan bentuk baru anda.

Mengharapkan banyak siluet yang popular diterjemahkan untuk pakaian, skirt, puncak tanaman, dan juga bodysuit seperti kehamilan. Dan bahagian yang terbaik? Segala-galanya akan menjadi selesa dan bergerak dengan mudah pada badan. Dan jika anda bukan seseorang yang berada dalam siluet badan-con? Terdapat banyak pilihan untuk anda.

VIDEO: Pakaian Sexy Tokyo Mini Hamil Khloé Kardashian Lurus dari Closet Kim Kardashian

 

Setiap helaian berfungsi dengan baik sebagai asas, untuk lapisan, atau campuran dan padanan! Cuba memakai pakaian panjang lutut di bawah maxi gaya boho semata-mata untuk menambah liputan penuh atau memasangkan bodysuit penuh dengan kimono yang mengalir. Kedai keping kegemaran kami di bawah, kemudian pergi ke nakedwardrobe.com untuk melayari pelbagai jenis, dengan tiada harga lebih daripada $ 45.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 6 =

map