Perkara 10 Paling Hangat Anda Perlu Tahu Mengenai Gucci Cruise 2017 Runway Show

Gucci Cruise 2017 Show Lead
Getty

Andrea Cheng

Jun 02, 2016 @ 4:45 petang

Di dalam pertempuran ini, siapa yang boleh menjadi satu-satunya yang berlebih-lebihan dan lokasi yang jauh untuk resort, Gucci pasti antara yang terbaik untuk mempamerkan pameran landasan Gucci Cruise 2017 di Cloisters di Westminster Abbey, jenama pertama yang pernah berbuat demikian di mercu tanda Inggeris yang sebelum ini menjadi tuan rumah acara pembuatan sejarah, seperti satu Perkahwinan Diraja. Tetapi tidak seperti koleksi lain, pertunjukan ini dirasakan kurang memanjakan, kurang hedonistik, dan lebih bermakna dalam penghantarannya.

Sebagai Anglophile yang digambarkan diri sendiri, pengarah kreatif Gucci Alessandro Michele telah dipetik kerana terobsesi dengan semua perkara British. Dan perasaan itu sama-sama dengan laporan dari Kering (rumah mewah yang memiliki Gucci), penjualan untuk merchandise Gucci telah berkembang, khususnya di London sejak beberapa bulan lalu. Atas sebab-sebab ini, koleksi pelayaran 96-yang berkhidmat sebagai surat cinta sartorial ke London. “Saya suka estetik bahasa Inggeris,” kata Michele mengenai inspirasinya. “SayaDengan cara yang saya rasa ia dekat dengan saya sendiri, kekacauan yang indah, ia adalah campuran yang kuat dari masa lalu dan sekarang. ”

Sesungguhnya kekacauan yang indah. Ia adalah satu kelebihan deria idea, tekstur, dan warna. Tetapi pada intinya, setiap pandangan disatukan oleh rujukan yang jelas atau keluhan halus kepada budaya Inggeris. Ada jumpelang dan headwrap Union Jack (aka aksesori rambut pilihan Ratu), tartan dicipta semula sebagai skirt bersulam haiwan dan gaun lantai lebar, motif Staffordshire spaniel, dan punk British mengambil tanda tangan Gucci, seperti dompet Dionysus yang bertabur dan banyak kulit hitam. Tidak syak lagi rancangan ini adalah salah satu buku yang boleh anda lihat sendiri. Dari barisan depan bintang bersenjata ke zoo binatang ekskis Gucci, tatal untuk melihat 10 perkara yang perlu anda ketahui tentang pelayaran pelayarannya 2017.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − 5 =

map