Pernahkah Anda Mencintai Percutian Jadi Banyak Anda Ingin Memakai?

Lihatlah “jetsetter” dalam kamus, dan anda boleh mencari gambar Sofía Sanchez de Betak. Direktur Seni dan Pereka Fesyen yang berasal dari Argentinian yang gemar bergaya secara literal menulis buku mengenai perjalanan glamor: Perjalanan dengan Chufy diterbitkan oleh Assouline pada tahun 2017. “Chufy” adalah nama samaran De Betak, dan juga apa yang dia panggil garis perjalanannya yang terinspirasi perjalanan memisahkan – perkara yang anda mahukan anda memakai sambil merenung dengan sengaja ke dalam matahari terbenam di padang di suatu tempat atau keluar dari pesawat yang sangat kecil di atas tarmac peribadi, cermin mata hitam dalam satu tangan, hatbox di sisi lain.

Sofia Sanchez De Betak Kenya Collection 7
Kesopanan

Koleksi terkininya (lelaran yang lalu telah diilhami oleh perjalanan ke Jepun, Mallorca, Greece, dan Argentina asalnya) dipanggil “Kenangan Kenya,” dan sesungguhnya ia mengingatkan saya kepada Kenya! 

VIDEO: Flamingos Tasik Bogoria, Kenya

 

Koleksi sekeping 36 telah ditetas semasa safari De Betak menunggang kuda (!) Melintasi Masai Mara. Dari pakaian linen bercetak hingga memisahkan sutera, warna-warna cerah terinspirasi oleh “matahari terbenam Kenya yang tidak berkesudahan.” Apabila musim panas berkurangan (nooo!) Mungkin memakai percutian akan membuat anda merasa seperti anda selama-lamanya pada satu. 

Sofia Sanchez De Betak Kenya Collection 5
Kesopanan

Koleksi ini boleh didapati di Chufy.com, seperti Webster, MatchesFashion, Bergdorf Goodman, dan Olivela (di mana sebahagian daripada setiap jualan disumbangkan kepada amal), dan boleh didapati dalam saiz yang kecil-kecil hingga lebih besar.

Sofia Sanchez De Betak Kenya Collection 6
Kesopanan
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 4 =

map