Pharrell Williams Melancarkan Koleksi Denim Pertamanya dengan Raw Bintang G-Star

Pharrell G-Star Jeans - Lead 2017
Courtesy G-Star

Andrea Cheng

Feb 06, 2017 @ 10:45 pagi

Kami hanya dua bulan ke 2017 dan sudah lama ingin menjadi tahun yang sangat gembira buat Pharrell Williams. Selepas mengalu-alukan kembar tiga dengan isteri Helen Lasichanh, tiba-tiba ada tambahan untuk membungkus kegembiraannya: pelancaran G-Star Elwood X25, koleksi jean 25-piece untuk G-Star Raw.

Sebagai pemilik bersama dan ketua imaginasi jenama denim Belanda, Williams telah terlibat dalam inisiatif G-Star pada masa lalu-terutamanya, koleksi Raw untuk lautan yang mesra alam, di mana pakaian dibuat dengan Bionic Butera, sebuah serat yang berasal dari botol plastik yang dikitar semula yang terdapat di lautan-tetapi ini menandakan perkongsian reka bentuk yang pertama. Dia mengambil salah satu daripada siluet yang paling ikonik jenama-Elwood (yang kurus dengan slouchy fit) -dan memberikannya unik jalan-memakai kepekaan yang sejuk dengan membuatnya lebih daripada 25 cetakan, mulai dari ’90 grunge plaid untuk jalur tebal. Dan dengan berbuat demikian, ia menghasilkan garis-penuh keperibadian yang bertujuan untuk menggalakkan ekspresi diri.

“Keindahan koleksi ini adalah semua tentang keperibadian,” kata Williams InStyle. “Dengan koleksi ini, tumpuan kami adalah untuk membentangkan pelbagai cetakan untuk memberi orang kebebasan penuh untuk memilih cetakan yang berfungsi untuk mereka. Ini semua mengenai cetakan yang sesuai dengan identiti atau suasana hati anda.

VIDEO: Pharrell Williams Dapat Intim

 

Cetakan yang paling bercakap kepada anda? Seluar jeans (berharga $ 170) tidak akan tersedia untuk pembelian sehingga 16 Feb, tetapi tatal untuk merangka senarai kehendak anda dan pergi ke g-star.com/elwoodx25 untuk maklumat lanjut.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 + = 45

map