Prabal Gurung dan Lane Bryant Adakah Kembali dengan Almari Jatuh yang Cantik

THE SLOUCHY TURTLENECK SWEATER
Kesopanan

Lashauna Williams

25 Sep, 2017 @ 8:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Selepas baru-baru ini melancarkan catwalk untuk Prabal Gurung ini NYFW lalu, model Candice Huffine sekali lagi bekerjasama dengan pereka sebagai muka kempen iklan terbarunya untuk kerjasama kejatuhannya dengan Lane Bryant.

Ini adalah musim kedua Gurung yang bekerjasama dengan pakaian saiz dan peruncit aksesori yang diperluaskan. Selepas koleksi musim bunga yang cemerlang, kami sama-sama terkesan dengan perjalanan kedua mereka, yang termasuk beberapa yang paling indah memisahkan semua yang serba boleh untuk membawa anda dari kerja untuk bermain. Kapsul dipenuhi dengan tekstur, satu trend yang kami sukai musim ini. Berharap untuk mencari button-down yang hebat, rajutan chunky, seluar yang anggun, dan pakaian beralun. Bagi pakaian luar? Lap fabrik dengan kolar bulu palsu dan tanjung oren yang terbakar adalah kedua-duanya.

VIDEO: Barisan Selimut Plus Saiz Ashley Graham

“Koleksi musim gugur saya dengan Lane Bryant diilhamkan oleh semangat kreatif dan romantik Paris,” Gurung berkongsi dalam pembebasan. “Saya mahu menawarkan kepingan pereka di titik harga yang boleh diperolehi oleh semua wanita dan Lane Bryant memberi saya kebebasan kreatif penuh untuk membawa wawasan ini menjadi hasil.”

Koleksi 16 keping hits kedai pilih hari ini dan boleh didapati dalam saiz 14 hingga 28. Lawati lanebryant.com untuk membeli koleksi, atau tatal ke kedai kegemaran kami, di bawah!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 4 =

map