Presiden Net-a-Porter Berkongsi Obsesinya Semasa (dan Selamanya)

InStyle December - Alison Loehnis
Hakim Alison Loehnis

Alison Syrett Cleary

21 Nov, 2017 @ 9:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Jika anda pernah jatuh ke dalam lubang berjenama Net-a-Porter, anda mempunyai Alison Loehnis untuk berterima kasih. Presiden syarikat, yang merayakan 10 tahun dengan e-peruncit, adalah orang yang menandatangani apa-apa perkara yang membuat laman web ini sangat menarik – dari reka bentuknya yang rapi menjadi khidmat pelanggan terkemuka kepada produk yang cukup hebat untuk membuat anda berdebat selama berjam-jam.

VIDEO: Taylor Swift Membawa Jimmy Fallon ke Tears

Tidak perlu dikatakan, dia mempunyai rasa yang hebat. Untuk isu Disember 2017, kami meminta orang dalam gaya untuk berkongsi beberapa perkara kegemarannya. Tetap menatal untuk pilihannya! Dan untuk lebih banyak cerita seperti ini, ambil edisi Disember InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital sekarang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − 22 =

map