PSA: & Cerita-cerita Lain Mempunyai Semua Kasut yang Anda Mahu Sekarang

& Other Stories Boots
Edward Berthelot / Getty

Alison Syrett Cleary

17 Okt 2017 @ 9:30 malam

Adakah saya atau jatuh ini adalah masa yang sangat menarik untuk membeli kasut? Terdapat begitu banyak trend untuk dipertimbangkan sekarang (kes di titik, DI SINI), dan bufet pilihan sama-sama menjimatkan di sekeliling. But buluh, sepatu bot, but merah … Maksud saya, itu hampir tidak meliputi senarai hasrat saya untuk satu kategori.

Beruntung untuk anda dan saya, nampaknya pasukan reka bentuk & Cerita Lain sedang menunggang panjang gelombang yang sama. Lawatan baru-baru ini ke halaman kasut jenama itu menyampaikan Aladdin’s Gua pilihan yang terlalu baik untuk diam: Kami bercakap tumit tinggi anak kucing di Balenciaga berwarna biru terang, pam-buckle buckle Alexa Chung, dan platform brokat bunga mewah. Sekiranya terdapat beberapa jenis tumit, boot, atau rata yang menjaganya pada pukul 3 pagi pada waktu pagi (tidak, saya?) Mereka mempunyai versi yang mahal, dan dengan harga kurang $ 400 (tetapi biasanya lebih seperti harga harga di bawah $ 200) pada masa itu.

VIDEO: Kasut Paling Mahal Anda Boleh Beli

Terakhir saya periksa, pemilihan itu termasuk 259 item untuk menyaring, yang jika anda memerlukan sesuatu untuk dilakukan, anda tahu … bekerja, itu adalah cara yang sangat berharga untuk menunda-nunda. Atau anda hanya boleh memotong terus ke hal-hal yang sentiasa menatal untuk menonjolkan sorotan seksyen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 − 11 =

map