Rahsia Keluar! Di sinilah Dapatkan Sunglasses $ 30 Cinta Selebriti

tk
Berita Splash

Alexis Bennett

Jun 02, 2017 @ 6:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Hari ini adalah hari, akhirnya anda boleh meletakkan pesanan anda untuk salah satu cermin mata hitam yang paling diingini. Jenama baru dipanggil Privé Revaux, dan ia secara rasminya dilancarkan pada 2 Jun.

Tetapi bintang-bintang seperti Jennifer Lopez dan Lilly Collins telahpun dilihat memakai matahari terbit. Anda mungkin juga menyaksikan penglihatan dan rakan kongsi jenama Hailee Steifeld dan Ashley Benson menggoyang bingkai itu juga. Dan tidak perlu merasa tersisih, fellas. Privé Revaux juga membuat reka bentuk untuk lelaki, dan pelakon Jamie Foxx dan Jeremy Piven juga berada di atas kapal.

Bahagian terbaik mengenai kacamata hitam yang diluluskan selebriti: Mereka hanya $ 30, dan mereka dijual di Amazon. Kami telah menambah beberapa gaya ke kereta kami kerana mereka sangat berpatutan.

VIDEO: Sunglasses Mata Kucing yang Sempurna

 

 

Tetap bergulir untuk mencari pasangan sempurna anda juga dalam pusingan kami di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 4

map