Rahsia Menjadi Pengembara Bergaya? Beg Tangan Chic dan Pembawa Suit ini

Beg tangan Luggage Combinations Lead
Kesopanan
Andrea Cheng
(Teks)

dan Callie Turner
(Pasaran)

23 Nov 2016 @ 12:00 petang

Apabila kita bercakap mengenai pasangan fesyen, beberapa yang pertama yang masuk ke dalam fikiran adalah blazer dan kemeja bawah-turun tajam, tee putih dan seluar jeans, dan hoodies dan jaket denim. Tetapi beg tangan dan beg pakaian? Ya, ya, kita akan pergi ke sana. Walaupun tidak akan ada paparazzi yang penuh keraguan menunggu anda di ketibaan lapangan terbang untuk merebut pakaian jet anda (atau mungkin akan ada?), Itu bukan alasan untuk mengabaikan keutamaan nombor satu anda: untuk menjadi pengembara paling canggih di kabin.

Cara paling mudah untuk mencapai itu, kedua untuk menyalin selebriti dan gaya lapangan terbang lurus, adalah untuk mencungkil dompet musim yang paling didambakan semasa anda mengendalikan beg pakaian yang lebih baik. Memandangkan kami sedang memuktamadkan rancangan kami untuk pulang ke rumah untuk bercuti (atau mungkin bersiap untuk mengadakan pertemuan semula?), Jangan lupa tentang sahabat perjalanan yang dipercayai: beg pakaian yang licin atau berkilat atau membawa kulit yang lapang atau penonton yang tidak selesa. Dengan pasangan ini, anda boleh memakai peluh dan masih mendarat di senarai berpakaian terbaik. Serius.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 2 =

map