Rihanna Tidak Boleh Hentikan Memakai Cermin Cermin Ini

Sangat jarang melihat selebriti mengulangi pakaian, terutamanya apabila mereka mempunyai akses kepada hampir setiap pereka. Tetapi, Rihanna juga tidak dapat menahan memakai keping kegemarannya sekali pun. Obsesi terbarunya: cermin mata hitam retro-inspirasi dari Wig Mewah oleh kolaborasi Alex Knost untuk Raen. Untuk mengatakan dia suka warna putih yang lebih besar akan menjadi kurang memuaskan kerana kita telah melihat Rihanna memakai cermin mata hitam pada lima kesempatan yang berlainan. 

Dia memakai bingkai berbentuk segi empat tepat ($ 150; zappos.com) di antara mengambil semasa penggambaran Lautan 8 dengan seluar jeans yang bermasalah dan jaket grafik. 

Rihanna's Favorite Shades EMBED 2
Alessio Botticelli / GC

Dan cermin mata hitam yang bergaya telah menjadi sebahagian daripada beberapa lapangan terbang Rihanna yang selesa dan bergaya.

Rihanna's Favorite Shades EMBED 1
starzfly / Bauer-Griffin

Selepas itu, kanta gelap sempurna untuk menghalang kilat dari kamera paparazzi.

TK
AKM-GSI, Inc.

VIDEO: Transformasi Kecantikan Rihanna

 

Rihanna juga mengerjakan cermin mata hitam ke dalam paparan pra-Met Gala semasa menjalankan tugas.

Mungkin 1, 2017

Beberapa jam sebelum Met Gala, Rihanna dilihat bergoyang-goyang cermin mata hitam dengan hoodie neon dan bulu biru mencuri. Beg Dior beliau dan kasut Vetements putih ($ 1,400; net-a-porter.com) dibuat untuk aksesori yang sempurna.

Roy Rochlin / Getty

Rihanna bukan satu-satunya celeb yang gila ke atas cermin mata hitam. Emily Ratajkowski dan Shay Mitchell telah memakai kacamata Flatscreen hitam. Dan anda tahu apa yang lebih baik? Warna kekasih hanya berharga $ 150. Kami tahu bahawa tag harga $ 150 mungkin kelihatan seperti harga diri untuk beberapa orang, tetapi jarang sekali melihat selebriti yang menggelarkan kacamata hitam dengan label harga yang boleh didekati. Jadi kita akan ambil bayi-bayi ini sebelum mereka menjualnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map