Selamat Hari Jadi, Scorpio! 23 Hadiah untuk The Sexiest Sign in the Cosmos

BARU Scorpio Gifts Lead
Kesopanan

Anna Hecht

26 Okt 2016 @ 9:15 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Apakah yang dilakukan Kendall Jenner, Ciara, dan Emma Stone? Mereka adalah Scorpios, tanda astro terkuat semua.

Tanda air ini (23 Oktober hingga 21 November) dikenali kerana sengit, sengit, misterius-dan, di atas semua, sihat. (Kanan, Katy Perry?)

“Dari bra push up untuk tali pinggang garter untuk dipakai dengan stoking rapi dan pam wanita Scorpio adalah femme fatale yang benar,” kata ahli astrologi rumah kami, Susan Miller. “Wanita Scorpio suka mengumpul pakaian seksi, lacy dalam pelbagai warna , hitam hingga telanjang, ungu yang mendalam hingga merah terang. “

Bukan itu sahaja, mereka juga cenderung memihak kepada hadiah yang memainkan peranan yang lebih sensual. Fikirkan: bulu mewah, keranjang santai, lilin wangi, dan warna bibir yang berani.

Miller berkata Scorps boleh mengharapkan bulan ulang tahun mereka penuh dengan kehangatan dan cinta. Tetapi berita yang benar-benar hebat ialah Julia Roberts, Leonardo DiCaprio dan arachnids lain yang lain untuk “tahun kehidupan mereka yang terbaik” bermula pada 10 Oktober 2017. Walaupun ini mungkin menjadi ramalan yang jauh, lajur Miller (dari Nov. isu) menekankan betapa pentingnya Scorpios untuk mula mempersiapkan sekarang untuk tahun terbaik mereka.

BERKAITAN: 15 Scorpi Terkenal Merayakan Ulang Tahun Berlaku Lama

Apa cara yang lebih baik untuk menetapkan adegan bagi tahun jumlah penguasaan Scorpio daripada dengan 23 idea hadiah smokin ini?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 + = 19

map