Selebriti Yang Diilhamkan Yang Akan Anda Perhatikan Sepanjang Musim

TK
Raymond Hall / GC Images; Jackson Lee / Splash News; Neil Mockford / GC Images

Marina Budarina-Sánchez

Oct 09, 2017 @ 2:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Setiap musim mempunyai perbezaannya; mengubah suhu, suasana berbeza, pelbagai aktiviti bermusim. Walau bagaimanapun, penyebut biasa adalah penentuan untuk kekal sebagai yang bergaya, walaupun terdapat panas panas atau suhu di bawah-sifar.

Pada masa musim bunga, kita menghadapi cabaran untuk memikirkan bila seluar seluar untuk skirt comel dan pakaian berpakaian; pada musim panas, kami secara aktif membeli kedai kasut untuk mencari sandal sandal terbuka; pada musim gugur, kita menyesuaikan diri dengan suhu yang lebih sejuk ketika kita beralih ke jaket dan debu ringan; dan pada musim sejuk, kami berhasrat untuk mencari mantel sempurna tanpa kelihatan seperti salji yang bengkak.

Dengan begitu banyak pilihan yang berbeza untuk dipilih, membeli kot yang ideal untuk menjadikan anda hangat kerana hari menjadi lebih pendek dan sejuk adalah tugas yang mencabar. Adakah anda lebih daripada kot puffer atau seluar balut? Adakah anda masuk ke dalam pop warna atau kot hitam klasik? Untuk meringankan tekanan belanja anda, kami beralih kepada selebriti kegemaran anda untuk inspirasi dan mendapati mantel terbaik untuk hari-hari sejuk yang akan datang. Tatal ke bawah untuk membeli barang kami.

VIDEO: 30 Puffer Coats dalam 60 Seconds

 

Semasa membeli-belah, sila ambil perhatian bahawa walaupun kot lama anda mungkin begitu musim lalu kepada anda, ia boleh bermakna banyak sekali kepada orang yang kurang bernasib baik. Organisasi-organisasi seperti New York Cares Coat Drive dan One Warm Coat dengan senang hati akan menerima kot perlahan-lahan yang dipakai dan menyumbang kepada mereka yang memerlukan. Tinggal bergaya adalah penting tetapi memastikan semua orang tetap hangat di musim sejuk musim sejuk yang kejam adalah kunci.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 3

map