Seluar Terjangkau Jennifer Lopez Adalah Sempurna untuk Hari-hari Pantai dengan Bae

Jennifer Lopez
Satu Shot / BACKGRID USA

Alexis Bennett

Jun 30, 2017 @ 1:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Jennifer Lopez adalah sumber inspirasi yang mantap untuk pakaian glamor. Bukan sahaja di permaidani merah, tetapi dia juga tersentak semasa menjalankan tugas atau hanya menyuap dengan Alex Rodriguez. Baru-baru ini, Lopez dilihat bersantai di kapal layar dalam pakaian renang merajut panas oleh Mer Culture ($ 115; mercury.com).

Satu sekeping dirajut sama seperti bikini mana-mana bikini dengan garis leher terjun dan potongan sisi yang bukan untuk pemalu. Jahitan longgar bergelombang di kawasan midriff membuat pakaian renang kelihatan lebih panas, dan butiran seperti anggur memberi kesan yang hebat. Baju renang terbuka termasuk tali pinggang yang menjulur di belakang leher, di bahagian tengah belakang, dan sekitar pinggul.

Kain renda pasti salah satu pilihan yang paling romantis untuk hari pantai. Dan bahan klasik kelihatan sama seperti penutup pantai atau ditenun menjadi tote musim panas. Itulah sebabnya kami telah membundarkan kepingan gabungan kegemaran kami di bawah.

VIDEO: Lihat Momen Pasangan Cutest Jennifer Lopez dan Alex Rodriguez

 

Sekiranya anda terinspirasi oleh baju renang Lopez, teruskan menatal untuk melihat lebih banyak cara untuk memasukkan merenda ke dalam almari pakaian anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 4

map