Semua Baju Sexy di Hollywood Suka

Selebriti in Alo Leggings
Tal Rubin / Getty Images

Alexis Bennett

Apr 03, 2018 @ 5:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Kami telah menemui legging yang direka dengan cemerlang dengan poket dan pasangan berpeluk tubuh yang pengguna Amazon bersumpah. Tapi bagaimana pula dengan seluar jeans seksi yang selalu memakai selebriti? Anda mungkin pernah melihat Hollywood A-lister kegemaran anda meninggalkan gim atau menjalankan tugas di Rodeo Drive yang memakainya … yang mempunyai panel pelindung yang diletakkan dengan strategik yang menjadikan kaki dan paha anda kelihatan ganjil. Sekarang, ini peluang anda untuk mendapatkan tangan anda pada kepingan-kepingan gambar.

Ia ternyata celebs terobsesi dengan jenama Alo berbasis L.A. Mereka telah berada di sekitar sejak tahun 2007, tetapi baru-baru ini, semakin banyak bintang graviti ke arah garis pusat yoga, terutama yang legging kontur yang datang dalam banyak gaya dan warna yang menyeronokkan.

VIDEO: 6 Potongan Pelaburan Setiap Wanita Harus Memiliki

Lihat mana dari bintang kegemaran anda telah menggunak baki Alo yang bergaya di bawah.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 2 =

map