Semua Gadis Fesyen Akan Beli-belah di Laman Web Paris Baru Ini

24 Sevres
Christian Vierig / Getty

Alexis Bennett

10 Mei 2017 @ 5:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Anda mungkin juga meneruskan dan membuat penanda buku 24 Sèvres. Ia adalah laman web membeli-belah baru oleh LVMH, dan kami meramalkan bahawa ia akan menjadi jalan untuk bintang gaya jalanan.

Jika anda tidak biasa dengan LVMH, syarikat barangan mewah memiliki jenama merentas beberapa kategori, dari wain hingga kosmetik. Tetapi yang paling penting, ia adalah rumah kepada beberapa rumah fesyen kegemaran kami yang sentiasa mendahului trend-berfikir Louis Vuitton, Dior, Givenchy, dan Fendi. Ini adalah langkah utama, terutamanya kerana beberapa label berprestij seperti Céline tidak mempunyai belanja dalam talian di laman web mereka.

VIDEO: Bagaimana Mengubah Meja Anda Seperti Boss Perancis

BERKAITAN: Semua Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Finalis LVMH

24 Sèvres akan membawa lebih dari 150 jenama mewah, termasuk Prada, Gucci, dan Maison Margiela. Malangnya, kita perlu menunggu sehingga 6 Jun untuk melihat apa yang akan dijual di laman web. Tetapi dalam masa yang sama, anda boleh membeli beberapa barang yang kami harapkan untuk mencari di 24 Sèvres di galeri kami di hadapan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 − 72 =

map