Sneakers Futuristik Diilhamkan oleh Semua Orang yang Memakai Balenciaga

TK
Christian Vierig / Getty Images

Samantha Cohen

19 Jan, 2018 @ 4:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Sepanjang beberapa bulan yang lalu, celebs (Bella Hadid) dan blogger (Chiara Ferragni) sama-sama memakai sneaker futuristik, pertama kali dilihat di landasan Balenciaga musim lepas. Kami “normal” mungkin terkejut bagaimana menambah kasut ini ke pakaian seharian kami. Jangan risau. Kami telah mendapat perlindungan anda. Walaupun boleh dikatakan dengan mudah bahawa kasut tunggal yang besar ini tidak menarik, trendsetters kegemaran kami membuktikan gaya itu sejuk dan tegang. Bonus tambahan: mereka memberi kita rasa nostalgia 90 bahawa kita tidak boleh mendapat cukup. 

VIDEO: 30 Sweater dalam 60 saat

Oleh kerana sneaker ini adalah kenyataan sendiri, kami mengesyorkan berpasangan dengan pakaian yang mudah, seperti jean klasik atau seluar yang disesuaikan dan blazer yang anggun. Untuk melihat rupa cuba kulit hitam atau vinil pantat hitam dan tee vintaj. Ambil terjun dan cuba aksesori baharu yang paling hangat musim ini. Beli kegemaran kami untuk membeli sekarang! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 81 = 90

map