Sneakers yang Diluluskan Dancer ini adalah Pembelian Athleisure Kami Seterusnya

Pada tahun 2014, dua hotties bernama Johannes dan Chris mengasaskan Koio, sebuah syarikat kasut yang bertujuan untuk mencipta kasut yang akan “menemani mereka pada apa-apa persoalan dan menyesuaikan diri dengan apa-apa keadaan.” Sebagai kasut yang obsesif sendiri, saya boleh memberitahu anda ini tidak mungkin feat mudah. Sneaker gim bukan sneaker yang sesuai dengan pejabat bukan sneaker tarikh yang tepat … atau bolehkah ia? Koio membuktikan satu sneaker boleh melakukan semuanya. Kasut mereka, buatan tangan di tengah-tengah Itali adalah sama sempurna untuk berjalan-jalan di taman dan keluar malam. Percayalah, kami telah memakai mereka. Bahkan sejuk? Jenama sentiasa cuba lakukan lebih lagi. “The Collective” adalah segmen perniagaan mereka yang membolehkan mereka bekerjasama dengan penyokong super hebat (seperti JonBoy) untuk berkolaborasi pada kasut edisi khas. Pelancaran terbaru mereka, hari ini, dengan penari utama Amerika Ballet Theatre James Whiteside.

MINGGU INI: Melepaskan edisi khas kami dengan @jamesbwhiteside – Penari utama di American Ballet Theatre. Tinggal untuk masa yang tepat! ��: @levijfoster

Pos yang dikongsi oleh Koio (@koilectlective) pada

“Saya mahu kasut untuk merujuk kasut balet klasik, itulah sebabnya saya memilih satin,” Whiteside memberitahu InStyle.com. “Sejak ia dikeluarkan pada bulan Disember, kami mahu warna yang mesra musim sejuk. Warna merah dalamnya adalah warna yang sempurna, pakaian berpakaian-up atau pakaian-it-down. Tatu calar saya boleh didapati bersulam pada bahagian luar setiap kasut. Sneaker yang bagus boleh menjadi definisi keselesaan, kemewahan, dan gaya. KOIO pasti telah memalsukannya. “Kasut kasual, tafsiran semula gaya Capri klasik jenama, boleh didapati dalam talian hari ini untuk lelaki dan wanita, dengan harga $ 298, dan akan menjadikan anda rasa bahagian yang sama jalan bergaya dan balet cantik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 − = 31

map