Spanx Bras Belong ini di Muzium Seni Metropolitan

Spanx Art Bra
Getty Images (2); Kesopanan (3) 

Lashauna Williams

Feb 05, 2018 @ 12:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Sekiranya anda seperti kami, atau Rose Byrne, atau Kim Kardashian West untuk perkara itu, anda taksub dengan Spanx. Bukan sahaja mereka menjadi begitu popular bahawa shapewear sebahagian besarnya dirujuk sebagai “Spanx” tetapi mereka terus menambah persembahan mereka (berfikir: aktivitinya, athleisure, dan sudah tentu, pakaian dalam).

VIDEO: 7 Potongan Lingerie Senyap untuk Busts Besar

Baju mereka, “Bra-llelujah !,” telah mengubah kehidupan. Ia menawarkan sokongan, liputan, melicinkan, dan menambah keyakinan terhadap pendirian anda. Dan kini, orang ramai ini mendapat sambutan yang menggembirakan dengan karya artis Kim Schuessler yang telah bekerjasama dengan Spanx pada kapsul tiga keping.

BERKAITAN: Anda Boleh Beli Spanx untuk Lengan Anda

“Lukisan saya bercakap secara visual dengan apa yang pasukan di Spanx lakukan setiap hari – menghormati kuasa, kecantikan, kreativiti dan keberanian semua wanita. Kami memilih Spanx Bra-llelujah! Bra Rangkuman Penuh untuk menyerlahkan tiga lukisan kegemaran saya (Wildflower, Enchanted , dan The Colorful Life) kerana bra menawarkan sokongan yang mencukupi tanpa menjejaskan keselesaan, “kata Schuessler.

Setiap daripada tiga bra edisi terhad secara harfiah merupakan karya seni. Bonus tambahan? 20% daripada semua hasil Illuminate-Her akan memberi manfaat kepada Monica Campana, seorang usahawan dan artis Atlanta yang membawa kota-kota untuk hidup melalui seni. Jadi bukan sahaja anda mendapat sokongan hebat yang Spanx selalu menawarkan bod anda, tetapi juga peluang untuk menyokong seni. Daftar kami!

BERKAITAN: Saya Pakai 38DDD dan 5 Sexy Bras ini benar-benar menyokong

Tinjau ke bawah untuk melihat gaya-gaya yang menakjubkan ini, masing-masing berharga $ 78, dan membeli kapsul penuh di spanx.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 − = 82

map