Staples Barang Kemas yang Tidak Akan Keluar Daripada Gaya

TK
reliquiajewellery / instagram

Elana Zajdman

21 Okt 2017 @ 1:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Kini, anda mungkin mendapat almari pakaian jatuh ke sains, dan mungkin mengambil retak di musim sejuk. Banyak kerja, kan? Itulah salah satu sebab yang kami suka perhiasan dengan begitu banyak-dengan kepingan-kepingan masa yang benar, anda boleh memakai aksen yang sama berulang kali, musim demi musim. Dan kami telah menemui enam bahagian terbaik untuk membeli sekarang dan mencintai selama-lamanya. 

VIDEO: Koin: Bagaimana Membentuk Lemari 10-Piece Fall

 

Kami berjanji, klasik ini tidak akan keluar dari gaya. Mereka bersinar apabila dipakai solo, atau boleh digunakan sebagai asas di mana anda boleh mengepam potongan-potongan yang lebih trendi, sekaligus. Tinjau melalui untuk melihat perhiasan definitif kami untuk mencintai sepanjang tahun, dan juga turun dari generasi ke generasi. 

 

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map