Susan Sarandon dalam Semua Kemuliaannya Menangkan Fesyen

Terdapat peraturan yang keras dan pantas di sini di InStyle.com. Siapa yang Memenangi Pemenang Fesyen Hari ini tidak boleh dari beberapa pesta atau acara utama. Mempunyai sebab untuk menjadi yang terbaik anda memberi anda kelebihan yang tidak adil. Adakah itu Oscars? Maaf, anda dihilangkan! Jadi ia tidak mengatakan, foto-foto dari Festival Filem Cannes minggu ini walaupun diabaikan ketika menjejaskan Internet untuk pemenang hari ini. Tetapi sebenarnya, peraturan dibuat untuk dipecahkan. Dan apabila anda adalah Susan Sarandon dan tiba di permaidani merah di pakaian adat buatan hijau dari Alberta Ferretti, ANDA MENANG.

Susan Sarandon

18 Mei 2017

Sarandon tiba di Cannes dengan pakaian yang paling menonjol yang pernah kita lihat (buah dada yang tinggi seperti langit, dengan cara Hollywood yang paling lama mungkin). Warna hijau dalam adalah perlawanan A + dengan rambut merah berapi-api. Pilihan yang baik, Madame. Dia memilih kasut hitam suede oleh editor fesyen Stella Luna.

Venturelli / WireImage

BERKAITAN: Susan Sarandon dan Catherine Zeta-Jones Power Suiting Adalah Tahap Seterusnya

Sarandon tiba di pakaian yang paling menyanjung yang pernah kita lihat (buah dada yang tinggi seperti langit, dengan cara Hollywood yang paling lama mungkin). Warna hijau dalam adalah perlawanan A + dengan rambut merah berapi-api. Pilihan yang baik, Madame. Dia memilih kasut hitam suede oleh editor fesyen Stella Luna.

BERKAITAN: Susan Sarandon Menunjukkan Kami Cara Memakai Kepala-ke-Kaki Merah

Seolah-olah dia memerlukan apa-apa lagi untuk menjadi FLAWLESS, dia memakai satu anting-anting drop yang indah dari sapphire drop, milik Chopard. Tolong tunggu sementara kami memercikkan air sejuk di wajah kami.

Susan Sarandon mencuri lampu sorot yang memakai anting-anting safir yang menakjubkan #RedCarpetCollection # Cannes2017 #StarsInChopard

Jawatan yang dikongsi oleh Chopard Official (@chopard) pada

Dia mendahului seluruh perkara itu dengan sepasang cermin mata hitam lembut Monster, yang hanya membuktikan bahawa dia seperti pinggul kerana dia glamor. Sekiranya saya dapat melihat separuh kebaikan ini pada usia 70 tahun, saya akan menjadi seorang wanita cantik.

VIDEO: Dengar 26 Selebriti Cuba Ucapkan “Cannes”

 

Jadi jika anda berfikir, “Tunggu! InStyle.com menulis mengenai pembunuh Sarandon yang kelihatan semalam, “Saya katakan: Damn lurus. Dan kami mungkin akan menulis tentangnya lagi esok.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map