Swimsuit $ 20 Dengan Lebih 1,000 Ulasan di Amazon

Membeli-belah untuk baju renang boleh menjadi seperti kerumitan. Maksud saya, siapa yang mahu berjalan di bilik-bilik yang sesuai dengan orang yang tidak dikenali cuba bikini kecil? Dan mencari satu dalam talian boleh sama rumit (ahem, yuran perkapalan dan polisi kembali). Tetapi ada satu aspek dari internet yang telah membuat carian baju renang yang sempurna jadi lebih mudah: bahagian ulasan. Pembeli tidak memulihkan keadaan yang baik, buruk, dan hodoh. Dan pengguna Amazon kelihatannya sangat bersemangat mengenai pembelian mereka.

Sebagai contoh, ada satu baju renang yang mendapat semua orang bercakap. Amaran, bukan untuk pemalu. Nombor dua keping Esonlar mempunyai bahagian simpul tali leher dan bahagian bawahnya sebenarnya adalah siluet thong. Bukan pemotongan sangat nipis yang meninggalkan setiap inci bawah anda terdedah, tetapi jalur kain yang lebih luas yang seksi dan meliputi hanya kawasan yang betul.

Dan anda boleh memberitahu dari membaca semua tinjauan positif (dan menatal melalui pics pelanggan) bahawa ia benar-benar kelihatan baik pada wanita dengan pelbagai bentuk badan yang berbeza. “Secara jujur ​​saya benar-benar teragak-agak tentang saman ini menjadi seorang gadis besar dengan dada besar dan perut juga,” kata seorang pembeli. “Tetapi saya tidak dapat menahan harga, jadi saya memerintahkan saya, saya kira-kira 240 lbs dan saiz bra 40f, jadi saya tahu ia adalah risiko yang besar. Saya memerintahkan saiz XL yang terbesar, dan saya terkejut apabila ia tiba-tiba kelihatan agak kecil, tetapi apabila saya meletakkannya, ia menjangkau saya cukup baik, dan kain itu cukup rapat pada saya bahawa ia seolah-olah memegang segala-galanya bersama dengan baik sekali. “

Sementara peminat lain menulis, “Sungguh sukar untuk memilih pakaian renang untuk jenis badan saya yang besar, bahagian atas kecil. Saya mengarahkan saiz XL dan sesuai dengan sempurna, menekankan gulungan, membentuk badan.”

VIDEO: Kami Cuba Memakai Saman Mandi untuk Bekerja

 

Dalam berita hebat lain: gaya popular juga datang dengan tag harga yang menakjubkan. Bergantung kepada warna dan saiz yang anda pilih, baju renang boleh dikenakan biaya sebanyak $ 5 dan paling $ 60. Tetapi kebanyakan gaya adalah sekitar 20 dolar. Itu kurang daripada bronzer badan baru yang anda fikirkan untuk mencuba.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 + = 19

map