Swimsuit Alternatif Bernilai Jalur Tan Aneh

Pelik Tan Lines Swimwear - Em Rata
emrata / Instagram
Alexis Parente
(Teks)

dan Kim Duong
(Pasaran)

Jul 06, 2017 @ 7:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Kenapa pergi ke bikini tanpa lengan asas apabila anda boleh menarik satu potong yang dipotong? Oh, barisan menunggu. (Cue fesyen air mata.) Kita tahu perjuangan ini sangat baik: perut di hati anda apabila anda melihat baju renang asimetris yang unik (dan serius) tanpa had; maka perasaan tenggelam ketika anda maju ke garis tan zigzag tak terelakkan. Akhirnya, selesaikan dengan lembut apabila anda kembali, berbalik, dan selesaikan beberapa siluet baju renang biasa anda dan semua orang yang telah memakai selama bertahun-tahun. Mengeluh.

VIDEO: Musim Sejuk Tidak Datang: Tips Gaya Musim Panas Dari Sophie Turner

Berita baik ialah pelindung matahari! Ia mungkin tidak sepenuhnya menghalang penyamakan, tetapi jika anda mengambil satu dengan SPF yang cukup tinggi (jangan risau, kami ada recs) dan batasi pendedahan matahari anda, maka siluet baju renang yang tidak dijangka pasti boleh menjadi milik anda-atau anda tahu, anda hanya boleh hidup dengan garisan tan funky. Dengan begitu banyak saman yang tidak konvensional yang menjadi trend utama musim ini-kita fikir ia berbaloi. 

Dari satu bahu bahu bahu yang boleh melakukan tugas ganda sebagai puncak musim panas hingga seksi satu renda, beli pilihan kami untuk pakaian renang tak terduga yang layak dari garis tan aneh.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 48 = 53

map