T-Party: 13 T-Strap Shoes untuk Meningkatkan Gaya Kejatuhan Anda

082814-t-strap-heels-lead-594.jpg
Greg Marino

Alexandra DeRosa

Sep 18, 2014 @ 12:01 petang

Kasut T-tali adalah pemergian yang sempurna dari pam asas anda. Ia menambah sentuhan daya tarikan seks sambil mengekalkan rupa wanita. Tali tambahan yang menaikkan kaki dan di sekitar pergelangan kaki anda benar-benar memastikan kaki anda terjaga, yang membuat berjalan kaki di tumit sedikit lebih mudah. Rawat gaya ini sebagai go-to-it baru anda akan menambah kelebihan dan sedikit pizzazz untuk walaupun persembahan yang paling mudah. T-tali datang dalam dua gaya: pam kaki tertutup dan gaya d’Orsay. Untuk musim gugur, pakai pakaian ketat d’Orsay sans pakaian ketat dan datang musim sejuk swap mereka dengan gaya pam dan pasangkan dengan ketat hitam klasik-semata-mata atau legap.

Untuk kejatuhan, kedua-dua gaya jauh dari kasut asas anda. T-tali dibuat dengan baldu, rambut kuda, cetakan haiwan, flanel, dan suede. Klik melalui galeri untuk membeli gaya kegemaran kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map