Tapak Membeli-belah ini Mari Kita Lihat Apa Setiap Tunggal Tunggal Sama Seperti Jenis Tubuh Anda

sejagat standard suit
Kesopanan

Lashauna Williams

16 Mei 2018 @ 1:00 petang

Universal Standard telah menjadi salah satu jenama yang paling berorientasikan permainan dalam industri fesyen. Sedikit konteks: jenama ini, yang dilancarkan pada tahun 2015, komited untuk berubah dengan anda. Jika sekeping koleksi teras mereka tidak lagi sesuai dengan anda dalam tempoh satu tahun pembelian, mereka akan menggantikannya untuk saiz yang baru. Untuk. Percuma. Kini patut mengambil sedikit kebimbangan daripada membeli-belah.

Sebagai jenama yang telah kami nonton sejak pelancarannya, kami sentiasa teruja untuk mendengar tentang langkah kuasa seterusnya mereka. Dan pada hari ini, kami teruja untuk mengumumkan bahawa komitmen terbaru mereka kepada pelanggan mereka bukan sahaja menggegarkan lanskap bersaiz plus tetapi pasaran pada umumnya.

VIDEO: 6 Potongan Pelaburan Setiap Wanita Harus Memiliki

 

“Hari ini, kami memperluaskan spektrum saiz dari 6 hingga 32, akhirnya akan berlanjutan sehingga kami mencapai 0 hingga 40”, kata Polina Veksler, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Universal Standard. “Kami menghapuskan garis antara” kami “dan” mereka “dengan membina jenama yang bersaiz agnostik, jenama yang memegang semua orang dengan harga tinggi, dan membolehkan kita semua menggunakan gaya dan rasa sebagai penapis untuk bagaimana kita mahu untuk berpakaian. Ini adalah matlamat kami dari awal. “

RELATED: Standard Universal Melancarkan Talian Activewear Pertama untuk Wanita Curvy

Mewujudkan “normal baru” kedai sehenti untuk semua wanita menolak inklusiviti, yang kita semua di sini. Bayangkan membeli-belah dengan teman wanita, dengan saiz yang berbeza-beza, dan mampu membeli produk berkualiti yang sama tanpa ada perasaan yang dikecualikan, dan setiap bahagian sesuai dengan setiap wanita tanpa cela, tidak peduli kebimbangan badan mereka.

“Di laman web kami, kami mempunyai ciri yang dikenali sebagai See It In Your Size,” kata Veksler. “Ini membolehkan anda melihat apa-apa pakaian yang diberikan seperti yang terdapat di seluruh julat saiz kami. Kami menggunakan model dalam julat saiz penuh kami untuk setiap pakaian, untuk menunjukkan kepada anda apa pakaian kegemaran anda kelihatan seperti pada saiz badan anda.”

RELATED: Koleksi Baru Standard Universal Akan Membantu Membina Seragam Kerja Ultimate Anda

Pendekatan Universal Standard untuk fesyen adalah menyegarkan dan semoga akan memberi inspirasi kepada wanita untuk mencuba trend baru yang mereka anggap sebagai “mereka”. “[Saiz] adalah pembahagi yang hebat, perkara yang memisahkan [wanita bersaiz plus] dari 99% fesyen dan gaya ‘” kata Alex Waldman, Pengasas, dan COO. “Kami semua ingin menikmati pengalaman membeli-belah dan kegembiraan membungkus diri dalam sesuatu yang bergaya dan cantik tanpa perlu berfikir ‘Siapa yang membuat pakaian yang sesuai dengan saya?’ Dan kemudian berharap untuk mencari sesuatu yang kami sukai. “

BERKAITAN: Anda Perlu Lihat koleksi Barang Kemas yang Curve-Friendly ini

Kami gembira melihat perubahan yang ditetapkan dan berharap dapat melihat lebih banyak jenama bergerak ke arah ini. Penghapusan “plus-saiz” dan “saiz lurus” bermakna perbualan akan bergerak ke arah sesuatu yang semua wanita suka, fesyen! Beli koleksi penuh di universalstandard.com dan lihat beberapa bahagian kegemaran kami di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map