Tentera Laut Lama Baru Membuat Perubahan Besar untuk Jualan Flip-Flop $ 1 Tahunannya

Setiap tahun, kami bersemangat untuk duduk di komputer kami dengan harapan laman web Tentera Laut Lama tidak terhempas semasa jualan flip-flop $ 1. Tetapi pada tahun ini, perkara akan menjadi jauh berbeza.

Lokasi Tebing dan Lempar Tebing Tebing Lama akan menjadi medan pertempuran Black Friday yang penuh dengan pelanggan penjimatan wang kerana tawaran itu tidak boleh didapati dalam talian tahun ini. (Saya tahu wajah sedih.) Kita akan bekerja lebih keras untuk menikmati diskaun. Jualan dalam kedai seperti ini boleh menjadi benar-benar gila, jadi anda mungkin mahu menetapkan penggera dan barisan anda di lokasi kegemaran anda sebelum pintu terbuka.

Tentera Laut Lama juga memberi nama diskaun nama baru, memanggilnya One Dolla Holla Sale. Rasanya sesuai, terutamanya kerana pembeli mungkin akan menjerit dan menjerit di seluruh kedai. Kami hanya berharap terdapat inventori yang mencukupi untuk semua orang kerana Old Navy meletakkan batas 10 pasangan pada setiap pelanggan.

VIDEO: Bolehkah Anda Beritahu Perbezaan Antara $ 80 Steve Madden dan $ 680 Hermes Sandals?

 

Tetapi pada penghujung hari, satu butiran penting masih tetap sama: harga rendah ($ 1 untuk sandal berwarna padat dan $ 2 untuk pilihan bercetak). Jadi tandakan kalendar anda. Datang pada 23 Jun, masa persembahannya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 25 = 31

map