Teori Koleksi Capsule 2.0 Menjadikan Asas Kegemaran Anda Lebih Baik

Sejak melancarkan 20 tahun yang lalu dengan pasangan seluar panjang seluar panjang, Theory telah menemui nichenya sebagai tempat pergi ke staples almari pakaian. Mungkin ia adalah sumber saman sebenar pertama anda untuk pekerjaan sebenar pertama anda, atau nama di belakang baju putih T-shirt kegemaran anda.

Secara peribadi, saya mendapat ketukan pada tahun 2008 walaupun jenama “tangki tiub tangki” yang ketat dan licin jenama-item yang sangat popular di butik kecil di mana saya bekerja sebagai wanita kedai yang saya gunakan untuk menyembunyikannya langsung dari kotak penghantaran untuk membeli ketika saya gaji datang melalui.

VIDEO: Lihat Bella Hadid bergambar InStylepenutup Ogos

 

Tetapi itu hampir sedekad yang lalu dan sejak itu, pilihan saya telah berkembang. Mencari camisole yang sempurna pada hari ini hanyalah pencarian iPhone cepat, dan saya boleh memilih pilihan kedai-kedai untuk segala-galanya yang sesuai untuk harga kepada etika di sebalik bagaimana ia dibuat. Dan dengan semua bunyi bising tambahan itu, sukar bagi syarikat sekolah lama seperti Teori untuk bersaing.

Teori Capsule 1
Dengan hormat EDTN

Kedai rupa: T-shirt, $ 55; theory.com.

Tidak lagi. Dengan inisiatif terbarunya, koleksi kapsul yang digelar Theory 2.0, label itu siap untuk menampung generasi baru pembeli. Rangkaian edisi terhad (yang baru sahaja debutnya hari ini) menawarkan pelbagai reka bentuk serba boleh yang dikembangkan oleh penonton sasaran baris: kumpulan yang dipilih dari bakat muda, yang semakin meningkat dari setiap jabatan dalam syarikat.

Teori Capsule 2
Dengan hormat EDTN

Kedai rupa: Coat, $ 495; theory.com.

Sebagai seseorang yang menghabiskan banyak masa mengkaji semula barisan baru yang menjanjikan menjadi “almari kapsul wanita moden,” saya harus mengakui ini adalah salah satu dari sedikit yang benar-benar menyampaikan tuntutan-sekurang-kurangnya keperluan saya sendiri. Walaupun pemilihan mudah dan mudah dipadankan dengan mudah (berfikir hanya-slouchy-cukup pullovers yang kedua-duanya dipangkas dan penuh panjang), puncak harian ke atas (camisoles halus dan baju santai), dan asas asas (selesa seluar hitam lebar dengan tali pinggang tarik menarik – iaitu seluar pajama untuk pejabat), cukup mudah untuk menggabungkan ke dalam kebanyakan almari mana-mana, ada keprihatinan terhadap siluet yang jarang saya lihat di jenama lain yang berasaskan asas. Pasti, saya mungkin perlu membeli beberapa keping ini, tetapi saya benar-benar mahu untuk juga.

Teori Capsule 3
Dengan hormat EDTN

Kedai rupa: Jaket Moto, $ 445; theory.com.

Yang membawa saya kepada satu lagi titik positif: Walaupun pakaian ini dibuat dengan ketepatan yang sama dengan penawaran utama Theory, mereka berharga kira-kira 30 peratus lebih rendah, dengan barang yang paling mahal dalam tandan (mantel bulu berwajah ganda) yang ditandakan pada $ 495. Lebih baik lagi, projek ini meletakkan premium pada kaedah pengeluaran sedar secara sosial, dengan menggunakan pembuatan dan bahan lestari yang mampan. Saya sangat kagum dengan kulit vegan yang lebih baik-daripada-nyata yang digunakan pada jaket moto dan bingkap hitam yang, seperti semua kain dalam koleksi, juga boleh dibasuh mesin.

Jadi tidak lagi berlari ke pembersih kering selepas seharian bekerja? Itu mungkin berita terbaik semua.

Teori Capsule 4
Dengan hormat EDTN

Kedai rupa: Kemeja pullover, $ 215; theory.com. Seluar, $ 200; theory.com.

Beli kejatuhan Theory 2.0 pertama di laman sesawang syarikat dan di kedai dari hari ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 + = 27

map