Terdapat Banyak Kepada Cinta Tentang Tory Burch x Kenneth Jay Lane Capsule Collection

TK
ihsan Tory Burch

Alison Syrett Cleary

Okt 03, 2017 @ 11:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

“Cerdas, berpengetahuan, setia.”

Ini adalah tiga perkataan pertama yang dikatakan oleh Tory Burch apabila diminta untuk menggambarkan tukang emas kostum lewat Kenneth Jay Lane. Rakan lama dan mentor pereka, ikon industri menyaksikan potensi jenamanya kembali apabila ia hanya sebuah kedai kecil yang bermula di kawasan kejiranan Nolita di New York. 

VIDEO: 30 Rings Dalam 60 Seconds

 

“Kami tidak mempunyai banyak perhiasan [ketika itu], jadi dia membuat beberapa keping yang cantik untuk dijual,” Burch mengenang. “Kami sentiasa mempunyai sambungan yang hebat.”

Itu jelas kelihatan dalam kerjasama terakhir pasangan itu: pelbagai peragaan (dan, kurang dari $ 300 setiap, mengejutkan terjangkau) aksen, yang diilhami oleh peranan Katherine Hepburn sebagai sosialit yang membunuh manusia dalam Kisah Philadelphia. Termasuk brooch dragonfly yang dihiasi dan kristal bertatahkan klip-pada anting-anting parti, potongan-potongan ini sangat sempurna untuk acara yang mewah, tetapi akan berfungsi dengan baik sebagai foil mewah untuk T-shirt dan jins yang mudah.

Buah-buahan perkongsian ini sangat terasa pahit, ketika Lane meninggal dunia pada Julai lalu, tetapi tidak dapat menjadi penghormatan yang lebih baik untuk bakatnya. Apa cara yang lebih baik untuk mengingati lelaki yang bertanggungjawab untuk beribu-ribu hiasan permaidani merah daripada dengan sedikit kilauan dan bersinar?

Sehingga pagi ini, koleksi lengkap tersedia di sini. Tetap bergulir untuk melihat dan membeli semua potongan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 − 63 =

map