The 21 Best Workout Pieces That Will Complement Your Curves

Fabricics' Irene Tank
ihsan

Lashauna Williams

27 Jan, 2017 @ 5:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Sama ada anda baru sahaja beralih ke resolusi Tahun Baru anda untuk mula bekerja atau anda menjalankan dengan rejimen senaman biasa anda, selalu bonus untuk mendapatkan gear senaman baru. Anda akan berasa lebih bermotivasi untuk memukul kelas itu dalam berputar, yoga Bikram, atau dinding mendaki jika anda memakai ensemble yang bergaya. Fikirkan pergi ke gim seperti yang anda lakukan: Jika anda berpakaian yang terbaik, anda rasa yang terbaik.

Kami telah menemui semua yang anda mungkin perlukan untuk melengkapkan pandangan anda, dari tangki sejuk untuk bingkap moden. Kereta kebal dari Lucy dan Tentera Laut Lama membanjiri luka di kain yang kering dengan cepat. Dan ketika datang ke pakaian leg, tidak ada keperluan untuk menyelesaikan seluar yoga lama yang membosankan-memikirkan cutout, mesh, sentuhan moto, dan warna-warna cerah dari Addition Elle, Athleta, Fashion to Figure, H & M +, Lane Bryant, dan Torrid. Seluar kaki dari Spanx menggunakan teknologi shapewear, menghasilkan kesesuaian yang sesuai dengan perut (saya memakai mereka untuk kelas Barre terakhir saya, dan percayalah, mereka sangat mengagumkan).

Dan kami tidak melupakan komponen paling penting dalam peralatan sukan anda: bra dan kasut anda! Tiada apa-apa yang merosakkan senaman anda lebih cepat daripada bra yang tidak sesuai atau sepasang kasut yang ketat. Panache adalah salah satu jenama terbaik untuk bras sukan liputan penuh untuk payudara yang lebih besar, dan gaya yang ditunjukkan di bawah tidak mengecewakan. Untuk cetakan yang menyeronokkan dan gaya tegang yang anda boleh memakai bersendirian atau di bawah atas, lihat coli dari kolaborasi Prabal Gurung Sport dengan Bandier. Bagi kasut, anda tidak boleh mengalahkan Nike kerana pelbagai gaya trendi yang tersedia dalam lebar yang lebih luas.

VIDEO: 7 Potongan Lingerie Senyap untuk Busts Besar

 

Akhirnya, terlepas dari pandangan anda dengan hoodie yang selesa. Addition Elle adalah kegemaran untuk gaya yang akan membawa anda dari gym ke tugas selepas itu. Dan jika anda mencari kedai sehenti cepat, cuba tapak langganan seperti Adore Me atau Fabletics. Untuk kadar bulanan kadangkala serendah $ 20 bergantung pada perjanjian pendaftaran, anda boleh mendapatkan pakaian lengkap yang dihantar ke pintu anda setiap bulan. Lihat comel untuk harga yang hebat? Daftar kami! Tatal ke bawah untuk melihat pick kami dan membina ensemble senaman sempurna anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 2 =

map