The $ 22 Undais Guna Olivia Munn Wore ke Met Gala

Bertemu Gala Underwear - Lead
John Shearer / Getty Images

Alexis Bennett

08 Mei 2018 @ 2:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Terdapat banyak perbincangan di sekitar gaun yang dipakai pada Met Gala 2018. Tetapi apa yang di bawah pakaian yang mewah itu sama pentingnya. Lagipun, anda tidak boleh melihat rupa karpet merah tanpa asas yang betul. Dan dengan asas, kami bermaksud pakaian. Kadang-kadang bintang akan memakai shapewear untuk kelihatan licin, digilap. Tetapi mari kita menjadi nyata. Mereka yang mengikat pakaian boleh menjadi sangat menjengkelkan, terutama yang memotong peredaran anda. Syukurlah, bintang-bintang kegemaran kami mengajar kami tentang undi terbaik untuk dipakai di bawah pakaian nipis atau melihat-melalui.

Ternyata bahawa A-listers adalah peminat besar undi Commando yang lancar. Nama jenama itu mengatakan semuanya. Anda akan, secara harfiah, berasa seperti anda tidak memakai apa-apa apabila anda tergelincir pada sepasang seluar tanpa berat. Dan hanya kerana undies sangat ringan tidak bermakna mereka adalah tipis. Komando merancang satu kawalan atas ($ 48; bloomingdales.com) itu lancar, dan ia akan melicinkan bahagian tengah anda. Kini itulah yang kita panggil menang-menang.

VIDEO: Perhatikan Pintu Masuk Permaidani Merah Olivia Munn

 

Lihat undi Komando pada beberapa bintang Met Gala di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 − 14 =

map