The $ 30 Magic Dress That You Can Wear to Work, Weddings, Weekends, and Beyond

Kembali pada bulan Disember, saya memerlukan pakaian untuk perkahwinan pilihan dasi hitam, dan merasa benar-benar tidak bersemangat dengan segala-galanya dalam almari pakaian saya “berpakaian”. Seperti yang sering saya lakukan dalam situasi ini, saya berpaling kepada rakan saya (kami akan memanggilnya M) dengan harapan dia akan membiarkan saya membeli almari pakaiannya. Dalam satu kejadian di luar montaj filem, M menarik pakaian selepas pakaian dan saya menggeliat masuk dan keluar dari hadapan mereka di depan cerminnya, akhirnya menetap pada pergeseran panjang midi yang pendek dengan lipatan terbalik di sisi dan celah sederhana di tengah. Ia sejuk. Ia memuji. Ia adalah dari Selamanya 21.

Dengan cara yang sama bahawa dusta peninggalan masih bohong, saya pada dasarnya mencuri pakaian teman saya dengan tidak memberikannya kembali. Ia digantung di dalam beg cucian kering selama kira-kira beberapa minggu-siap dan menunggu untuk dipulihkan kembali-sehingga saya memerlukan sesuatu untuk dipakai untuk makan malam latihan di Washington, DC. Kemudian saya mempunyai tarikh pertama pada malam musim panas yang hangat. Tidak lama kemudian, saya mempunyai hari pertama kerja saya di InStyle. Kemudian makan tengahari di West Village dengan kawan-kawan. Anda mendapat idea itu. Pakaian ini – yang kini dijual kurang dari $ 30 di forever21.com-Baki item paling penting dalam almari saya. (Dan saya rasa saya sepatutnya perhatikan ia mesti lebih digilap dan sedikit lebih berstruktur secara peribadi daripada pada imej di atas.)

BERKAITAN: Setiap Jenis Tunggal Anda Perlu Musim Panas Ini

Bagi mereka yang berpakaian keriting, saya menyelipkannya dengan beberapa kalung pernyataan berlapis dan sandal hitam yang bertali. Pada hujung minggu, dengan saya Chuck Taylor rendah dan jaket bidang. Di tempat kerja, saya memasangkannya dengan sandal sarung kaki dan kemasan dada.

Terjun gaun gaun ini melalui forever21.com sebelum ia dijual! (Dan jangan risau, saya sudah membeli pengganti untuk rakan saya yang sangat sabar dan murah hati M.)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 9

map