The $ 60 Sneakers Semua Selebriti yang Memakai

Kendall Jenner
James Devaney / GC Images

Andrea Cheng

10 Feb, 2017 @ 12:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Kalian: Ini adalah kasut It-girl baru untuk memecah masuk ke dalam gaya jalanan. Pembetulan: Yang baru tua kasut. The Vans Old Skools pertama kali membuat debut mereka pada tahun 1977 sebagai reka bentuk rendah skater jenama itu, yang menampilkan “jazz stripe” ikonik sekarang. Empat puluh tahun kemudian (tahun ulang tahun mereka!), Tidak banyak yang berubah, selain mengiktiraf pengiktirafan di seluruh dunia, mencari tempat dalam fesyen melalui kolaborasi (Marc Jacobs, untuk satu), dan sekarang, membekalkan kasut kepada beberapa orang yang paling canggih di dunia dengan reka bentuk yang dikasihi. 

Melihat kerana ini adalah bagaimana tren yang paling bermula hari ini, ia mula-mula bermula dengan kawanan bintang gaya jalan, maka selebriti, dan tidak lama lagi, ia akan menjadi anda. Tinjau ke mana A-listers telah dibawa ke Old Skools klasik, dan kedaikan pasangan untuk diri sendiri.

VIDEO: Trend Fesyen Musim Musim Musim Sepanjang Tahun 2017

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 − = 6

map